Nieuwe Muziek

Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin – Zomer in m’n bol

today16 februari 2024

Background

 

Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin – Zomer in m’n bol

Twee jaar geleden besloten Kris Kross Amsterdam, Donnie & Tino Martin voor het eerst samen te gaan werken wat vervolgens de hit Vanavond (Uit M’n Bol) opleverde. Dat succes moest volgens de heren een vervolg krijgen en net als toen hebben ze voor hun nieuwe track dan ook opnieuw een oude André Hazes (sr.) klassieker als inspiratie gebruikt. Dit keer gaat het om Zomer In M’n Bol, een Hazes-hit uit 1991. De mannen van Kris Kross laten weten: ‘Dat wij groot fan zijn van de muziek van Hazes is al wel bekend. Daarom zijn we extra trots dat vandaag Zomer In M’n Bol uitkomt en dat de originele vocals van André Hazes hierop te horen zijn. Dat we dit weer samen met Tino en Donnie gaan doen, is een één-tweetje.’

898 hf nl organic barrierprice 16×9 60sec cut 11 master updatedendcard v2 Original (youtube.com)

Written by: admin


0%