Nieuwe Muziek

Frank Verkooyen – Jouw Eerste Liefde

today15 februari 2024

Background

 

Frank Verkooyen – Jouw Eerste Liefde
Frank Verkooyen laat met zijn nieuwste wapenfeit ‘Jouw eerste liefde’ horen dat hij veel meer in z’n mars heeft dan met het feestgedruis waar hij grotendeels bekend om staat. Verkooyen omschrijft deze track als een bolero-achtige plaat met veel lading, zowel op het gebied van de muziek als de tekst. Met name de zinsnede “Jouw eerste liefde zou ik nooit meer kunnen zijn, toch wil ik in jouw verdere leven wél jouw allerlaatste zijn” beschrijft precies de strekking van het verhaal waar het om draait. De verwachting is dat heel veel mensen zich aangetrokken zullen voelen door deze tekst uit de pen van Wim Roeffen. Uiteraard vonden de opnames plaats in de eigen The Boom! Music Studio van Frank Verkooyen.

 

Frank Verkooyen – Jouw eerste liefde (youtube.com)

Written by: admin


0%