Nieuwe Muziek

Stanley Hazes – Ik Mis Jou

today1 februari 2024

Background

 

Stanley Hazes – Ik Mis Jou

Stanley Hazes kreeg een tijdje geleden van liedjesmakelaar Bart Waninge een demo opgestuurd m.b.t. de ballad ‘Ik mis jou’. Omdat een groot deel van het bestaande repertoire van Stanley bestaat uit ballads klonk hem dat als muziek in de oren.
Deze stijl vertolkt hij dan ook maar al te graag op het podium. Stanley gaf aan hier belangstelling voor te hebben en nam contact op met producer Jeroen Dirksen die verantwoordelijk is voor de muziek.

Stanley: ’Dit lied past gewoon bij mij. Ik sta al jaren bekend als zanger die ontroerende smartlappen, levensliedjes en ballads zingt. Alle nummers hebben inhoud en gaan grotendeels over het leven. ‘Ik mis jou’ kun je op twee manieren oppakken. Je kunt het onderwerp opvatten als een vrouw die je gaat verlaten of een vrouw die is overleden.

Written by: admin


0%