Nieuwe Muziek

Purple Disco Machine, ÁSDÍS – Beat Of Your Heart

today1 februari 2024

Background

 

Purple Disco Machine, ÁSDÍS – Beat Of Your Heart

De Duitse hitmachine genaamd Purple Disco Machine heeft voor zijn nieuwste creatie zangeres ÁsdÍs weten te strikken. Deze Ijslandse zangeres is werkzaam in Duitsland en zo werd één en één twee. Ze heeft enkele streaming succesjes op haar naam staan, zo behaalde haar track Dirty Dancing bijna 40 miljoen streams en Wow tikt bijna de 30 miljoen aan. Tino Piontek, de man achter Purple Disco Machine, behoeft geen verdere introductie. Een aantal jaar geleden begon hij de disco sound weer populair te maken en dat resulteerde in hits zoals Dopamine, In The Dark en Substitution. Beat Of Your Heart moet ook in dat rijtje gaan komen.

Written by: admin


0%