Nieuwe Muziek

Becky Hill, Sonny Fodera – Never Be Alone

today1 februari 2024

Background

 

Becky Hill, Sonny Fodera – Never Be Alone

Zangeres Becky Hill mag opnieuw een grote dj-naam toevoegen aan haar toch al indrukwekkende palmares. Nadat ze eerder al werkte met Sigala, Oliver Heldens, Watermät, MK, Jonas Blue, Weiss, Meduza, Tiësto, Galantis, David Guetta, Joel Corry, Chase & Status, Topic, Netsky, Wilkinson en Rudimental mag ze nu Sonny Fodera toevoegen aan haar lijstje. De combinatie tussen de Britse zangeres en de Australische dj/producer zorgt voor een plaat die een fijne mix vormt tussen enerzijds pop en anderzijds tegen de Drum & Bass aanschuurt. Als je naar de tekst luistert lijkt het nummer te gaan over iemand die zijn (zelf)vertrouwen kwijt is. Hill wil deze persoon het vertrouwen teruggeven door deze te overladen met haar liefde die ze kan geven. De melodie die deze plaat herbergt lijkt erg goed bij deze plaat te passen en deze ook te ondersteunen. Dit in combinatie met de onderliggende Drum & Bass-beat maakt dit een goeie track om enigszins relaxed en anderszijds vol energie je weekend (mee) in te gaan. Benieuwd? Je checkt Never Be Alone van Becky Hill en Sonny Fodera hierboven.

Written by: admin


0%