Nieuwe Muziek

Willeke Alberti & De Bevers Reisje Langs De Rijn

today19 januari 2024

Background

 

Willeke Alberti & De Bevers Reisje Langs De Rijn

Voor Nationale Vereniging de Zonnebloem heeft Willeke Alberti een single opgenomen met De Bevers (John de Bever en Kees Stevens). Samen zingen ze het meer dan honderd jaar oude lied Reisje langs de Rijn.
“Het nummer ‘Reisje langs de Rijn’ brengt voor mij talloze prachtige herinneringen met zich mee, waaronder herinneringen aan mijn vader. Bovendien was een van mijn allereerste optredens ooit voor de Zonnebloem, dus het feit dat ik dit nummer nu opnieuw mag vertolken, samen met De Bevers, maakt dit moment extra bijzonder voor mij.
Ik hecht er ook enorm veel waarde aan dat de muziek van vroeger wordt doorgegeven; dit alles komt echt op een prachtige manier samen voor mij,” aldus Willeke Alberti.

Written by: admin


0%