DJTip

MEROL & Gustaph Vernissage

today5 januari 2024

Background


Hitknaller week 1. 2024
5 tot 12 januari
MEROL & Gustaph Vernissage

MEROL en de Belgische Songfestival deelnemer Gustaph hadden een jaar geleden hun eerste kennismaking tijdens de De MIA’s, oftewel de Music Industry Awards, de Vlaamse muziekprijzen die jaarlijks worden uitgereikt. Tijdens een Vlaams radioprogramma ontstond het idee om samen een track op te nemen. Volgens het tweetal gaat het nummer Vernissage over zelfexpressie, over jezelf tonen zonder je te schamen. ‘De positieve kant van iets wat vaak negatief wordt voorgesteld’, zegt Gustaph. ‘Niet de aandacht puur om de aandacht, maar het is niet verkeerd om gezien te worden voor wie je bent. “Ik ben hier en ik wijk niet”: die boodschap dragen MEROL en ik allebei uit in onze muziek, zij vanuit feministische hoek, en ik vanuit queerkant. Nu doen we dat samen, onder een dikke laag humor.’

Written by: admin


0%