Nieuwe Muziek

Gerard Joling – Altijd Vrijgezel

today17 november 2023

Achtergrond

 

Gerard Joling – Vrijgezel
Altijd Vrijgezel is de nieuwe single van Gerard Joling van het Album “Dit ben ik”. Het is alweer een tijd geleden dat Gerard Joling een album uitbracht, 7 jaar om precies te zijn. Gerard is net voor de coronacrisis met een groep singer-songwriters de studio in gedoken om nieuwe muziek op te nemen.
Het hoofddoel was om een album te maken eigentijdse muziek, maar ook echte Gerard Joling nummers, zoals iedereen van hem gewend is.
Daarom heeft het album de naam ‘Dit Ben Ik’ gekregen. Gerard is erg enthousiast over het nieuwe album dat digitaal maar ook als LP en CD verschijnt: “Ik ben met een aantal singer-songwriters de studio in gedoken. Daar hebben we geweldige muziek gemaakt, van vrolijke feestnummers tot rustige ballads en een aantal prachtige covers.
En nu zijn al deze nummers te vinden op mijn nieuwe album ‘Dit Ben Ik’.

Geschreven door admin


0%