Nieuwe Muziek

Metejoor – Eigen Schuld

today20 oktober 2023

Achtergrond

 

Metejoor – Eigen Schuld
In aanloop naar zijn nieuwe album heeft Metejoor deze week zijn nieuwe single Eigen schuld uitgebracht. Een heel persoonlijk relaas over zijn recente breuk met Britt Van den Eijnden en de roddels eromheen. In april dit jaar lieten Joris ‘Metejoor’ Van Rossem en zijn vriendin Britt Van den Eijnden weten dat ze uit elkaar gingen. “Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel”, schreef Metejoor toen op Instagram. Voordien verspreidde Yvonne Coldeweijer via haar ‘juicechannel’ verhalen over een verhouding met K3’tje Julia Boschman. Beide partijen deden dat af als onzin.

Geschreven door admin


0%