Nieuwe Muziek

Son Mieux – Tonight

today13 oktober 2023

Achtergrond

 

Son Mieux – Tonight

De nieuwe Hitknaller is bekend! Naar wie anders kan deze gaan dan naar de zeven koppige formatie bestaande uit, Camiel Meiresonne, Quinten Meiresonne, Niels de Maa, Justin Schellekens, Timo Prins, Maud Akkermans en Olivier Lucas? Son Mieux, dus! ‘Tonight’ heet hun nieuwe singel. Het is een song die gaat over aan elkaars zijde blijven, zelfs als dat de moeilijkste keuze lijkt. De band schaafde er jaren aan. Het opnemen ging iéts sneller. “We wilden dat ‘Tonight’ zo eerlijk mogelijk was, dus besloten we de song volledig live op te nemen.” Ook voor de videoclip van de live performance, opgenomen in de Amsterdamse Thomaskerk, gedraaid op 16mm Kodakfilm, gaf de band zichzelf maar één kans. “Eén avond, één ruimte en één take die alles vastlegde. Eerlijker dan dit kunnen we het niet maken.”

Foto Credits: Universal Music

Geschreven door admin


0%