Nieuwe Muziek

Robert van Hemert – Alles Wat Ik Doe

today6 oktober 2023

Achtergrond

 

Robert van Hemert – Alles Wat Ik Doe
Na zijn hit ‘Zoet, Zout, Zuur’, komt Robert van Hemert met een nieuwe single ‘Alles Wat Ik Doe’ . Hierin beschrijft Robert het verhaal dat je sommige dingen niet moet uitstellen, maar gewoon moet doen. Het leven is te kort om te twijfelen en te lang na te denken. Doe en leef!
Robert van Hemert: “Mijn nieuwe single is eigenlijk een liefdesliedje dat gaat over actie ondernemen en keuzes maken. Soms moet je die ene persoon gewoon vragen of hij of zij met je af wil spreken en daarbij moet je niet bang zijn dat dit mislukt. En zo wel, jammer dan.” aldus Robert. Eigenlijk is de boodschap dan ook “Niet geschoten is altijd mis”. En dat geldt niet alleen voor de liefde, maar voor alle facetten in het leven

Geschreven door admin


0%