Nieuwe Muziek

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

today25 september 2023

Achtergrond

 

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit “Milonga” verlangen we allemaal terug naar de zon. “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” neemt je mee terug naar witte stranden en warme zomers. Laten we het leven vieren, Celebra la vida. Dat is Williams motto!

Op 29 september staat William Janz in de Rijswijkse schouwburg met de première voorstelling “William Janz zingt Julio Iglesias” meer info vind je op onze concert pagina.

Daarna volgen:
Schouwburg Amstelveen 3 okt
De Kring Roosendaal 7 okt
Theater De Hofnar Valkenswaard 13 okt
Hoofddorp Theater De Meerse 19 okt
Theater De Kampanje Den Helder 27 okt
Theater Markant Uden 28 okt
Theater Purmaryn, Purmerend 10 nov
Theater Spant Bussum 12 nov
Amphion Theater Doetinchem 22 nov
Theater De Kom Nieuwegein 24 nov

Voor meer info en kaarten kunt u ook terecht op Theatertour Lijstoverzicht | William Janz

 

Geschreven door admin


0%