Nieuwe Muziek

Rutger van Barneveld – De Mazzel Dan

today22 september 2023

Achtergrond

Rutger van Barneveld – De Mazzel Dan

Met zijn nieuwe single ‘De Mazzel Dan’ bezingt Rutger van Barneveld, Nederlands vrolijkste volkszanger, een voor velen bekend thema. De ex. Bijna iedereen heeft er wel eentje, een ex waarvan je achteraf blij bent dat je hem of haar het huis uit gezet hebt. Voor Rutger is dat helaas niet anders. “Wat begon als een sprookje, eindigde in een nachtmerrie, met een lelijke nasleep. Niet iedereen blijkt zo te zijn zoals ze zich in eerste instantie doen voorkomen”, aldus Rutger. “Ik ben blij dat ik nu oprecht en vanuit de grond van mijn hart ‘De Mazzel Dan’ kan zingen.” Dat het inmiddels een stuk beter gaat met Rutger is geen geheim en met zijn nieuwe single voegt de Hit machine uit Maasbommel weer een nieuwe hit toe aan zijn eigen repertoire.

Geschreven door admin


0%