Nieuwe Muziek

MAKSIM & Emma Heesters Dat Hadden Wij Moeten Zijn

today8 september 2023

Achtergrond

 

MAKSIM, Emma Heesters Dat Hadden Wij Moeten Zijn

Een tropische locatie (Curaçao) als inspirerende omgeving én een Top 40- hitmaker aan je zijde (Leon Palmen). Toch was de in België mateloos populaire acteur en zanger Maksim net niet tevreden over de eerste versie van de single ‘Dat Hadden Wij Moeten Zijn’, die ze op het eiland schreven. Die twijfel sloeg direct om in spijt toen hij de versie van Emma Heesters toegestuurd kreeg. Of ze het zag zitten om de song samen met hem uit te brengen? Haar antwoord was ‘ja’ en het resultaat is vanaf vrijdag 8 september overal te beluisteren. ‘Dat Hadden Wij Moeten Zijn’, over het gevoel dat je kan overvallen als je je oude liefde samen ziet met een ander, is een nummer dat zich meteen in je hoofd nestelt.

Dat een duet met ‘streamkoningin’ Emma een goed idee is, daar kunnen Metejoor, Ronnie Flex, Anouk en Rolf Sanchez (met de laatste scoorde ze een grote hit met ‘Pa Olvidarte’) over meepraten. In mei dit jaar bracht ze met Maks, hiphopalias van radio-dj Max Bolhuis ‘HJB’ uit, dat inmiddels al 5 miljoen keer gestreamd is.

 

Dat Hadden Wij Moeten Zijn – YouTube

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%