Nieuwe Muziek

Rolf Sanchez – Ik Denk Aan Jou

today1 september 2023

Achtergrond

 

Rolf Sanchez – Ik Denk Aan Jou

Het was even stil rondom Rolf Sanchez maar met de release van zijn nieuwe single Ik Denk Aan Jou laat hij weer van zich horen. Het liedje komt oorspronkelijk uit het televisieprogramma I Want Your Song, waarin songwriters streden om een nummer voor een artiest te schrijven. Ik Denk Aan Jou werd verkozen tot winnaar, maar door stemproblemen moest Sanchez de release voor onbepaalde tijd uitstellen. Nu is het moment dan toch daar. ‘Ik ben heel blij met deze ballade’, zegt Sanchez over het nummer. ‘Soms komt er veel op je af, soms vergeet ik mezelf op één te zetten en met dit nummer hoop ik mensen te kunnen inspireren, zodat ze weten dat, wat er ook gebeurt, geluk altijd van binnen zit’. Overigens brengt Sanchez op 23 september via Amazon Prime een eigen documentaire met de titel Mi Historia.

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%