Nieuwe Muziek

Sem van Dijk x Xander de Buisonjé – Hou Me Vast

today16 juni 2023

Achtergrond

 

Sem van Dijk x Xander de Buisonjé – Hou Me Vast

“Ik ben vandaag met mijn pa en ik ga hem verrassen met een remake die ik op zijn nummer heb gemaakt”, begint Sem zijn video. Al bij de eerste noten is Xander onder de indruk. “Klinkt goed, man! Vet.” Xander maakt ‘Hou Me Vast’ met Volumia ver voordat Sem geboren is. Sem, die ook de zoon van Wendy van Dijk is, geeft zijn eigen draai aan het nummer.

Na afloop loopt Xander over van trots. “Jeetje, ongelooflijk. Ik wist er wel een beetje van, maar als ik hem nu helemaal af hoor… ja supergaaf”, reageert hij. Sem vraagt of hij het nummer moet uitbrengen. “Ja, echt leuk”, zegt de trotse papa.

Sem & Sander zijn deze week de DJ Tip Van Dave

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%