Nieuwe Muziek

Steffany – Hartslag

today8 juni 2023

Achtergrond

 

Steffany – Hartslag

De enthousiaste zangeres Steffany heeft met haar nieuwe single ‘Hartslag’ een vrolijke en stevige plaat die perfect is om de zomer én de liefde te vieren. Als je denkt dat het deuntje je bekend voorkomt, dat kan zeker kloppen. ‘Hartslag’ is een Nederlandstalige remake van de jaren 80 hit ‘Break My Stride’ van Matthew Wilder.

Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de schlagermuziek had Steffany in het verleden een glansrijke carrière in zowel Oostenrijk als Duitsland onder de naam Sarah Stephanie. Met de singles ‘Alleen Om Van Te Dromen’, ‘Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer’ en ‘Waanzin’ maakte Nederland kennis met haar en haar Nederlandstalige repertoire. Inmiddels groeit haar fanbase gestaag door en weet ze met haar moderne schlager sound het hart te vinden tot menig schlager liefhebber.

‘Hartslag’ is vanaf 9 juni de HITKNALLER

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%