Nieuwe Muziek

Jeffrey Kuipers – Morgen weer een dag!

today8 juni 2023

Achtergrond

 

Jeffrey Kuipers – Morgen weer een dag!

Jeffrey Kuipers heeft de wind in de zeilen. De eigenzinnige Dutch-Disco zanger komt met een verrassende heerlijke song: ‘Morgen Weer Een Dag’. De boodschap die hij hiermee wil overbrengen is duidelijk: Geef nooit op! Al ga je keihard onderuit, je kunt altijd weer opstaan en doorgaan. Kuipers blikt met deze kersverse single nog een keer terug op de roerige tijden die achter hem liggen.

‘Morgen Weer Een Dag is me op het lijf geschreven. Soms is het leven gewoon een poosje strijden, vallen en opstaan, dat maken we allemaal weleens mee. Toch heb je elke dag weer de kans om het beter te doen dan gisteren. En als je doorzet, en dat kan soms lang duren, dan komt er uiteindelijk iets goeds uit! Mijn leven zit weer in een opwaartse spiraal en daar ben ik dankbaar voor. Maar je moet wel doorzetten en verrekt veel geduld hebben, haha.’ Aldus Jeffrey Kuipers.

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%