Nieuwe Muziek

Pascal Redeker – Boerenlul

today4 juni 2023

Achtergrond

 

Pascal Redeker – Boerenlul

De nieuwe single van Pascal Redeker heet Boerenlul. Pascal is op dit idee gekomen nadat hij voor de zoveelste keer werd aangekondigd als “Amsterdamse zanger”. Pascal heeft 12 jaar in volle glorie mogen werken in Cafe Bolle Jan en in talloze andere cafés in de stad, maar hij komt gewoon 60km verderop uit het dorpje Hem. Inmiddels woonachtig in Medemblik, maar hij is en blijft een boerenlul die gewoon een biertje drinkt in plaats van gin tonic of andere meuk. Hij is graag gezien in de stad maar komt altijd weer graag thuis in een dorpse setting. Met deze insteek zijn Manfred Jongenelis, Carlo Rijsdijk en Pascal de pen in geklommen en is er een ontzettend pakkende feestplaat uit gekomen genaamd Boerenlul.

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%