Nieuwe Muziek

Dave – De Laatste Keer

today10 april 2023

Achtergrond

Dave – De Laatste Keer

DAVE (Davy Barendrecht) brengt catchy Nederpop liedjes met een frisse, veelzijdige sound.
Al van jongs af aan staat het leven van DAVE volledig in het teken van muziek. Zo deed hij op 14-jarige leeftijd mee aan The Voice Kids en volgde hij vocal coaching in Amsterdam. In de jaren daarna werkte hij fulltime aan een eigen YouTube-kanaal vol covers.

Het afgelopen jaar heeft DAVE 9 Engelstalige songs uitgebracht onder een andere artiestennaam, maar inmiddels is de overstap naar Nederpop gemaakt. Een stap die DAVE zelf omschrijft als “een jas die altijd al in de kast hing, maar waarvan ik nu pas ontdek hoe goed hij me past”.
Op dit moment is DAVE vooral te vinden in de studio waar hij samen met producer Rowan Smeets zijn Nederpop EP van 6 songs aan het afronden is.

‘De Laatste Keer’ is DAVE’s Nederlandstalige debuutsingle.

 

 

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%