DJ Tip

René le Blanc – La Latina

today31 maart 2023

Achtergrond

 

René le Blanc – La Latina

René le Blanc kan zich voorstellen dat het Nederlandse publiek zou kunnen denken dat hij het uitbrengen van nieuw repertoire op een laag pitje had gezet. Ondanks dat René wel gewoon zijn optredens verzorgde, bleef het muzikaal gezien stil.

Daar komt met zijn swingende nieuwe single “La Latina” verandering in. Deze kwam tot stand i.s.m. producer Edwin van Hoevelaak, tekstschrijver Bram Koning en topmuzikant Marcel Fisser. Daarnaast is ook Bert Schenau toegevoegd aan het team die de taak als manager op zich gaat nemen. Alle neuzen staan in ieder geval dezelfde kant op.

René: ‘We hebben bewust de keuze gemaakt om een aantal maanden mediastilte te houden. Achter de schermen is keihard gewerkt om mij weer in de schijnwerpers te zetten. Dat is ook de reden dat ik niet te zien was bij diverse spelprogramma’s op televisie waar ik voor was uitgenodigd. Samen met het team hebben we ons gefocust om de komende 18 maanden met een aantal topproducties te komen.

René Le Blanc met La Latina is deze week de DJTip van Merian (31 maart tot 7 april 2023)

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%