Hitlijst

City NL Top20 week 2 – 9 jan 2023

today9 januari 2023

Achtergrond

Deze week hebben we 1 terugkomers in de top 20, op plek 17 Pascal Redeker met Zeg mij waarom, verder zijn er deze week 3 nieuwe binnenkomers en wel op plek 18 Metejoor & Hannah Mae – Wat wil je van mij, Sven Versteeg met Zien op nummer 15, en de hoogste nieuwe vinden we op nummer 14 Marco Schuitmaker en zijn Engelbewaarder.

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke maandagavond, vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen.
De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire Nederlandstalige platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube.
Top 20 Week 2. (5 januari 2023)

Voor de vijfde week op #1. Claude – Ladada (Mon dernier mot)
Radio City Den Haag ‘Thuis aan de Kust’

Geschreven door admin

Soortgelijke berichten


0%