play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

DJTip Sabrina

Years & Years – Sooner or Later

todayJanuary 14, 2022 3 1

Background
share close

Sinds Years & Years een soloact is geworden onder leiding van frontman Olly Alexander lijkt de nieuwe muziek die men uitbrengt elkaar in een sneltreinvaart op te volgen. Waar het solo allemaal begon met Starstruck hebben we inmiddels alweer drie samenwerkingen met respectievelijk Lady Gaga, Kylie Minogue en Galantis achter de rug. In navolging van de single Crave en de al benoemde singles Starstruck en Sweet Talker is er nu weer een nieuw voorproefje van het aanstaande nieuwe album Night CallSooner Or Later, zoals de titel van de nieuwe single luidt, riekt naar de tot nu toe meest opzwepende en energieke track van de aankomende langspeelplaat. Het nieuwe album van Years & Years staat volgende week gepland. Tot die tijd check je het derde voorproefje alvast hierboven.

Written by: admin

Rate it

Previous post

DJTip Sabrina

Years & Years – Sooner or Later

Sinds Years & Years een soloact is geworden onder leiding van frontman Olly Alexander lijkt de nieuwe muziek die men uitbrengt elkaar in een sneltreinvaart op te volgen. Waar het solo allemaal begon met Starstruck hebben we inmiddels alweer drie samenwerkingen met respectievelijk Lady Gaga, Kylie Minogue en Galantis achter de rug. In navolging van de single Crave en de al benoemde singles Starstruck en Sweet Talker is er nu weer een nieuw voorproefje van het aanstaande nieuwe album Night Call. Sooner Or Later, […]

todayJanuary 14, 2022 3 1


0%