play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

DJTip Dave

Justen de Wildt – Esemeralda

todayJanuary 14, 2022 17

Background
share close

Justen de Wildt geeft een knipoog naar z’n overleden opa en steekt ‘Esmeralda’ in een nieuw jasje.

De eerste zinnen van de bekende klassieker “Esmeralda” die de Lenco’s in 1979 uitbrachten kan vrijwel iedere liefhebber woord voor woord meezingen. We hebben het dan over: “Esmeralda, señorita, kind van ’t ruwe Mexico.

De opa van Justen de Wildt hield ook van gezellige Nederlandstalige liedjes en heeft als het ware Justen besmet met dit onschuldige virus. Van kinds af aan werd ‘Esmeralda’ door beiden vaak gezongen. De plannen voor de opvolger van ‘Denk nu niet aan morgen’ werden gesmeed en producer Joris van Dijk van Sonic Solutions werd gevraagd of hij van ‘Esmeralda’ een verfrissend arrangement van kon maken.

Written by: admin

Rate it

Previous post

DJTIP Merian

Bastille – Shut Off The Lights

Het succes van de Britse groep Bastille had een vliegende start in 2012 met het album Bad Blood. Toch konden ze het enorme succes niet heel lang evenaren. Maar de lockdown heeft ervoor gezorgd dat er weer nieuwe muziek op de planken staat. Op 4 februari is de release van het vierde album met de titel: Give Me The Future. Eerder mochten we al kennismaken met de single No Bad Days en nu is […]

todayJanuary 14, 2022


0%