play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

DJTIP Merian

Bastille – Shut Off The Lights

todayJanuary 14, 2022

Background
share close

Het succes van de Britse groep Bastille had een vliegende start in 2012 met het album Bad Blood. Toch konden ze het enorme succes niet heel lang evenaren. Maar de lockdown heeft ervoor gezorgd dat er weer nieuwe muziek op de planken staat. Op 4 februari is de release van het vierde album met de titel: Give Me The Future. Eerder mochten we al kennismaken met de single No Bad Days en nu is daar Shut Off The Lights. Bastille wil dat we de voetjes van de vloer gooien en schakelt daarvoor zelfs een saxofonist in. Dansbaar is track zeker en het herkenbare geluid van frontman Dan Smith klinkt ook lekker door in de plaat. De inspiratie voor deze nieuwe single komt onder andere uit Paul Simon’s Graceland. Als we de band moeten geloven is dit het meest vrolijke nummer van het album, waarbij ze tijdens de opnames ontzettend veel lol hadden en dansend door de studio rolden.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 2. (13 jan 2022)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 23 stijgers, waarvan 8 nieuwe binnenkomers en 5 re-entry's, er zijn 3 platen op de plek blijven staan en dat betekent, dat we ook 4 zakkers hebben in […]

todayJanuary 12, 2022 73 2


0%