play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

De Hitknaller

Alesso, Katy Perry – When I’m Gone

todayJanuary 14, 2022 4 1

Background
share close

Alesso en Katy Perry luiden samen het nieuwe jaar uit met de single When I’m Gone. Dat Katy Perry nieuwe contacten opdoet voor nieuwe muziek en inspiratie is niet zo gek. Van haar laatste album Smile is er immers bar weinig blijven hangen. Samen met de Zweedse producer maakt ze in ieder geval weer een track die makkelijk op te nemen is. Zo zet ze zichzelf weer met een kleine stip terug op de kaart.

Written by: admin

Rate it

Previous post

DJTip Sabrina

Years & Years – Sooner or Later

Sinds Years & Years een soloact is geworden onder leiding van frontman Olly Alexander lijkt de nieuwe muziek die men uitbrengt elkaar in een sneltreinvaart op te volgen. Waar het solo allemaal begon met Starstruck hebben we inmiddels alweer drie samenwerkingen met respectievelijk Lady Gaga, Kylie Minogue en Galantis achter de rug. In navolging van de single Crave en de al benoemde singles Starstruck en Sweet Talker is er nu weer een nieuw voorproefje van het aanstaande nieuwe album Night Call. Sooner Or Later, […]

todayJanuary 14, 2022 3 1


0%