play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

De Hitknaller

The Weeknd – Sacrifice

todayJanuary 7, 2022 14

Background
share close

The Weeknd heeft vandaag een nieuw album uitgebracht genaamd ‘Dawn FM’. Het nummer ‘Sarifice’ staat ook op dit album en is ook vandaag gereleased. Het nummer is een mix tussen dance en pop. Leuk weetje: Swedish House Mafia heeft ook aan dit nummer meegewerkt!

‘Sacrifice’ is deze week (7 januari – 12 januari) de Hitknaller en dus elk even uur na het nieuws en weer te horen op Radio City Den Haag.

Written by: admin

Rate it

Previous post

DJTip Sabrina

Paul de Munnik & MEAU – Stap Maar In Bij Mij

Tijdens de afgelopen editie van The Streamers werkten Paul de Munnik en MEAU met een handvol andere artiesten succesvol samen. Ze besloten om dat voort te zetten in een nieuw geschreven nummer genaamd Stap Maar In Bij Mij. Hierin blikken ze terug op het afgelopen jaar. Tegelijkertijd gaat de blik vooruit. ‘De vrijheid komt weer langzaam terug/Wat een onwerkelijke reis/We gingen samen door de wind/Nu komt de zon ons tegemoet.’ […]

todayJanuary 7, 2022 15


0%