play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

DJTip Sabrina

Paul de Munnik & MEAU – Stap Maar In Bij Mij

todayJanuary 7, 2022 14

Background
share close

Tijdens de afgelopen editie van The Streamers werkten Paul de Munnik en MEAU met een handvol andere artiesten succesvol samen. Ze besloten om dat voort te zetten in een nieuw geschreven nummer genaamd Stap Maar In Bij Mij. Hierin blikken ze terug op het afgelopen jaar. Tegelijkertijd gaat de blik vooruit. ‘De vrijheid komt weer langzaam terug/Wat een onwerkelijke reis/We gingen samen door de wind/Nu komt de zon ons tegemoet.’ De samenwerking is een mooie mix van een gevestigde naam binnen de Nederlandse popmuziek (De Munnik) en het opkomende talent MEAU. MEAU maakte naam met haar ep Kalmte en natuurlijk de hit Dat Heb Jij Gedaan.

‘Stap Maar In Bij Mij’ is deze week de DJTip van Sabrina.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 1. (6 jan 2022)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 19 stijgers, waarvan 7 nieuwe binnenkomers en 5 re-entry's, er is 1 plaat op zijn positie blijven staan en dat betekent, dat we ook 8 zakkers hebben in […]

todayJanuary 6, 2022 59


0%