play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

DJTIP Merian

Jonas Blue & Why Don’t We – Don’t Wake Me Up

todayJanuary 7, 2022 4

Background
share close

“Don’t Wake Me Up” markeert de eerste samenwerking tussen de Amerikaanse boyband Why Don’t We en de Britse DJ en producer Jonas Blue. Ze begonnen de samenwerking te pluggen via sociale media, Jonas plaatste een foto op Twitter waarop hij de releasedatum en titel van de track liet zien, en Why Don’t We begon fans op de genoemde sociale media berichten te sturen met delen van de albumhoes. De groep plaatste later op TikTok een fragment van het nummer.

Zij zijn deze week de DJTip van Merian.

Written by: admin

Rate it

Previous post

DJTip Dave

Stef Ekkel – Wat Fijn Dat Je Vreemd Bent Gegaan

Sinds vannacht 01:00 uur draait ie al mee als DJ Tip van Dave, de nieuwe single van Stef Ekkel - Wat fijn dat je vreemd bent gegaan. Het is echt weer een plaat om te feesten, zoals we gewend zijn van Stef. Stef geniet van zijn nieuw gevonden vrijheid en zet de bloemetjes weer buiten in zijn nieuwe single. Deze single komt uit de studio van Waylon van der Heijden. […]

todayJanuary 7, 2022 32


0%