play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Show Nieuws

Zware klap voor Wolter Kroes

todayDecember 29, 2021 25

Background
share close

Zware klap voor Wolter Kroes

Wolter Kroes getuigt in Party dat de coronacrisis een zware klap voor hem was. De zanger staat normaal zo’n 100 keer per jaar op een podium, maar zag veel van die optredens afgelast.

Voor een optreden van een half uur vraagt de zanger zo’n 6000 euro waardoor hij nu heel wat inkomsten misloopt. Wolter Kroes onthult in Party dat hij ondertussen zijn spaargeld moet aanspreken. “De buffer die je hebt, moet je nu gebruiken voor je dagelijkse dingen”, geeft de zanger toe in Party.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Show Nieuws

Boudewijn de Groot in de prijzen

Boudewijn de Groot heeft dinsdag de NPO Radio 5 Evergreen Award in ontvangst mogen nemen. Boudewijn de Groot behoort steevast tot de hofleveranciers van de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5. Dit jaar stond hij met dertien nummers in de lijst. Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 5: “Boudewijn de Groot is een van weinige échte chansonniers van eigen bodem. Een grootheid die al decennialang zijn stempel op […]

todayDecember 29, 2021 24


0%