play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Hits van 2021

De Hits van 2021 – MEAU

todayDecember 27, 2021 9

Background
share close

De muziekindustrie stond in 2021 wederom voor grote uitdagingen met een grotendeels in het water gevallen festivalseizoen en concerten die eindeloos uitgesteld werden. Toch zijn er ook enkele artiesten die dit jaar juist doorbraken. Zo werd zangeres Meau door het nummer Dat heb jij gedaan de stem van mensen die een ongezonde relatie hebben ervaren.

De 21-jarige Meau Hewitt was al aardig aan de weg aan het timmeren met haar in de zomer verschenen EP Kalmte, maar na de release van de single Dat heb jij gedaan raakte alles in een stroomversnelling.

Het nummer was al dagenlang het meest beluisterde lied in Nederland op Spotify, bereikte eerder deze week de tweede plaats in de Top 40 en komt dit jaar meteen al binnen in de Top 2000. Bovendien trad Meau op Tweede Kerstdag op met The Streamers en staat ze volgend jaar op Pinkpop.

Lees verder.

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Hits van 2021

De Hits van 2021 – Flemming

De muziekindustrie stond in 2021 wederom voor grote uitdagingen met een grotendeels in het water gevallen festivalseizoen en concerten die eindeloos uitgesteld werden. Toch zijn er ook enkele artiesten die dit jaar juist doorbraken. Voor FLEMMING bracht de periode van rust juist focus in zijn carrière, en de hit Amsterdam kwam daaruit voort. Flemming Viguurs was al enige jaren werkzaam in de muziekindustrie en had enkele successen geboekt toen hij vorig jaar […]

todayDecember 27, 2021 4


0%