play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuws

Michael Keaton keert na twintig jaar terug als Batman

todayDecember 23, 2021 33

Background
share close

Michael Keaton gaat niet alleen Batman spelen in een nieuwe film rondom The Flash, maar de acteur keert ook terug als de superheld in de film BatgirlThe Hollywood Reporter schrijft dat Keaton na ruim twintig jaar het personage toch weer omarmt.

Keaton heeft altijd een moeizame relatie gehad met de superheld: in 1989 speelde hij hem als eerste in Tim Burtons Batman en keerde in 1992 terug in Batman Returns, maar sprak daarna niet altijd positief over Bruce Wayne en diens alterego Batman.

De 70-jarige acteur werd in 2020 al genoemd voor de rol in The Flash, maar nu komen er steeds meer projecten bij. De doorgaans goed ingelichte filmsite The Hollywood Reporter vermoedt dat er een rol weggelegd is voor Keaton als mentor in diverse films rondom de DC-verfilmingen.

Batgirl wordt geregisseerd door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilal Fallah, die onder andere Bad Boys for Life maakten.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Haagse30

Haagse 30 week 51 (23 december 2021)

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 20 stijgers, waarvan 14 nieuwe binnenkomers, er zijn 2 platen op hun positie blijven staan en dat betekent, dat we ook 8 zakkers hebben in deze 51ste editie. […]

todayDecember 22, 2021 32


0%