play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

DJTIP - Hitknaller

Hitknaller week 50: Goldband – Kinderwens

todayDecember 18, 2021 14 2

Background
share close

Goldband – Kinderwens

Eerder dit jaar kwam Goldband met hun langverwachte debuutalbum Betaalbare Romantiek, dat lovend ontvangen werd. Vanwege dit succes brengt de band nu single en de bijbehorende clip van Kinderwens uit. En daarmee gaan ze een iets andere kant uit dan voorheen. Het is een akoestische ballad met harmonieuze koortjes over een kinderwens, waarmee Goldband bewijst dat ze niet makkelijk in een hokje te plaatsen zijn. Het regeltje ‘Dit is mijn kinderwens’ doet qua harmonieën overigens verrassend veel denken aan Oude Maasweg van Amazing Stroopwafels.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Haagse30

De Haagse 30 week 50 (16 december 2021

De Haagse 30 is het overzicht van de meest populaire platen in de Haagse regio afgelopen week beluisterd via de diverse streaming sites, de Haagse 30 wordt samengesteld op basis van streaming data van Deezer, iTunes en Spotify. We hebben deze week 16 stijgers, waarvan 8 nieuwe binnenkomers, er zijn 3 platen op hun positie blijven staan en dat betekent, dat we ook 11 zakkers hebben in deze 50ste editie. […]

todayDecember 15, 2021 28


0%