play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuwe Muziek

HEAVN & Birdy – Open Hearts

todayDecember 18, 2021 29 3

Background
share close

HEAVN & Birdy – Open Hearts

Het Amsterdamse HAEVN heeft voor de nieuwe single Open Hearts niemand minder dan Birdy weten te strikken. Dat gebeurde gedurende het maken van de single. Halverwege het schrijfproces van Open Hearts besefte HAEVN zich dat er nog een ding miste: een feeërieke vrouwenstem. Één appje met de demo naar Birdy en ze was om. Het resultaat is een prachtige ballade die precies past bij deze donkere dagen voor de kerst. Maar het is niet daaraan gebonden. Kerstmuziek voor gedurende heel het jaar. Het is de tweede single die HAEVN dit jaar uitbrengt na Throw Me A Line.

Written by: admin

Rate it

Previous post

DJTIP - Hitknaller

DJTip: The Dean ft. René Froger

Na hun succes "HITS GEEN FLOP" kon het niet uitblijven dan dat The Dean en René Froger samen nog een plaat zouden uitbrengen.Het is wederom een heerlijk feestnummer geworden in deze tijd waarin we al zoveel moeten laten, met "We Pakken Groots Uit hebben zw wat mij betreft een top 3 in de kerstsingles van 2021 te pakken.

todayDecember 18, 2021 31 3


0%