play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuws

The Streamers keren terug

todayDecember 10, 2021 18

share close

Het is inmiddels een heuse lockdowntraditie geworden: thuis een feestje bouwen met muziek van The Streamers. Omdat we – zoals het ernaar uitziet – nog lang niet van alle ellende af zijn, keert de formatie binnenkort weer terug voor een nieuwe livestream. Dat hebben ze zojuist aangekondigd via Instagram.

“The Streamers are back!”
In een korte video op het Instagram-account van de groep is te zien hoe de voorbereidingen al in volle gang zijn. ‘The Streamers are back!’ luidt het bericht. Wanneer we met z’n allen weer voor het beeldscherm kunnen kruipen voor een avond vol muziek, is nog niet bekend. Op 17 december om 10.00 uur volgt er meer informatie, zo valt er te lezen.

De gelegenheidsformatie, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Maan, Typhoon, Suzan & Freek, Kraantje Pappie en Miss Montreal, kondigde eerder nog aan dat hun derde show de laatste zou zijn. De groep, die werd opgericht omdat optreden voor een publiek in coronatijd niet mogelijk was, wilde graag stoppen op het hoogtepunt.

In maart gaven The Streamers hun eerste show vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Op Koningsdag trad de band op vanaf het terrein bij Paleis Noordeinde.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuws

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag.

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag. Het radiostation heeft de vormgeving vernieuwd en een nieuwe slogan geïntroduceerd: ‘THUIS AAN DE KUST’. De teksten zijn gemaakt door het team. De vormgeving daar had Ivo de vrije hand in. Met de nieuwe vormgeving vonden wij het ook tijd worden voor een nieuwe stem op Radio City Den Haag zegt Dave, wij zijn erg blij dat Ivo de […]

todayDecember 9, 2021 33


0%