play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuwe Muziek

Kim Petras – Coconuts

todayDecember 9, 2021 10

Background
share close

Kim Petras heeft haar nieuwe single Coconuts uitgebracht. Op 25 november trad ze met dit nummer al live op tijdens de MTV EMA’s in Boedapest, samen met Hit It From The Back. Extra bijzonder, vanwege de anti-lhbti wetten in Hongarije. Kim Petras die als trans vrouw over haar Coconuts zingt, gevolgd door een nummer genaamd Hit It From The Back, heeft dus wat meer lading dan je in eerste instantie zou denken.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Becky G – Bella Ciao

Becky G heeft een videoclip uitgebracht voor haar cover van "Bella Ciao", het onofficiële volkslied voor de populaire Netflix-serie Money Heist (ook bekend als La Casa de Papel). De video, geregisseerd door Megan Gamez, is een eerbetoon aan de serie. "Ik heb altijd van La Casa de Papel (Money Heist) gehouden en van de manier waarop deze show contact maakte met miljoenen mensen over de hele wereld", zei Becky G […]

todayDecember 9, 2021 6


0%