play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuws

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag.

todayDecember 9, 2021 34

Background
share close

Ivo Boudewijns is de nieuwe voice-over van Radio City Den Haag.
Het radiostation heeft de vormgeving vernieuwd en een nieuwe slogan geïntroduceerd: ‘THUIS AAN DE KUST’. De teksten zijn gemaakt door het team.
De vormgeving daar had Ivo de vrije hand in.
Met de nieuwe vormgeving vonden wij het ook tijd worden voor een nieuwe stem op Radio City Den Haag zegt Dave, wij zijn erg blij dat Ivo de vormgeving samen met het team voor zijn rekening wilde nemen, het is zeer fijn om met hem samen te werken.
Ondanks de jaren lange ervaring binnen onze gelederen hebben we er weer veel van opgestoken, gewoon kleine dingentjes waar je op moet letten met het schrijven van teksten.
De jingles klinken vrolijk en fris en passen echt bij ons zeggen Merian en Sabrina ondanks de fijne samenwerking die wij hebben gehad de afgelopen jaren met Albert-Jan Sluis, is het voor ons enthousiaste radioliefhebbers en de luisteraar prettig om met een nieuwe vormgeving te starten.

Ivo maakt (maakte) onder andere producties voor Qmusic, Sky Radio, BNN, BNR Radio, Glow FM, Slam FM, #FM Serious Request en Veronica

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van Ivo Boudewijns https://www.voiceoverstem.nl/

 

 

 

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

1da Banton – No wahala

1da Banton, een Nigeriaanse Afro-dancehall-artiest en songwriter heeft een verbluffende plaat uitgebracht met de titel "No Wahala". 'No Wahala', een nummer gemaakt door Blaise Beatz, is zijn eerste release voor het jaar 2021. De opzwepende mid-tempo single van Blaisebeat moedigt mensen aan om plezier te hebben ondanks de ontberingen van het leven. Iedereen die het aanstekelijke deuntje hoort, zal het zich nog lang herinneren.. https://www.youtube.com/watch?v=Rxym2vuZn8M

todayDecember 9, 2021 27


0%