play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuwe Muziek

1da Banton – No wahala

todayDecember 9, 2021 27

Background
share close

1da Banton, een Nigeriaanse Afro-dancehall-artiest en songwriter heeft een verbluffende plaat uitgebracht met de titel “No Wahala”.
‘No Wahala’, een nummer gemaakt door Blaise Beatz, is zijn eerste release voor het jaar 2021.

De opzwepende mid-tempo single van Blaisebeat moedigt mensen aan om plezier te hebben ondanks de ontberingen van het leven. Iedereen die het aanstekelijke deuntje hoort, zal het zich nog lang herinneren..

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Kim Petras – Coconuts

Kim Petras heeft haar nieuwe single Coconuts uitgebracht. Op 25 november trad ze met dit nummer al live op tijdens de MTV EMA’s in Boedapest, samen met Hit It From The Back. Extra bijzonder, vanwege de anti-lhbti wetten in Hongarije. Kim Petras die als trans vrouw over haar Coconuts zingt, gevolgd door een nummer genaamd Hit It From The Back, heeft dus wat meer lading dan je in eerste instantie […]

todayDecember 9, 2021 10


0%