play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Show Nieuws

Politie op zoek naar twee verdachten van overval Ali B

todayNovember 29, 2021 1

Background
share close

De politie van Almere is op zoek naar twee mannen die worden verdacht van de gewapende overval op Ali B en zijn chauffeur. De politie roept getuigen van het incident van donderdagavond op zich te melden.

Ali B en zijn chauffeur werden na het parkeren van de auto opgewacht. „Als zij uitstappen kijken ze beiden in de loop van een wapen. Niet snel daarna rennen zij weg met de buit en stappen in een voertuig dat klaarstaat. Deze donkere Audi rijdt vervolgens met hoge snelheid de straat uit”, meldt de politie.
De rapper vertelde donderdag aan Omroep Flevoland dat hij van zijn horloge is beroofd. In een video op Instagram zei Ali B dat hij en zijn gezin gezond en ongedeerd zijn. „Mensen wilden wat he

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Wulf – Xmas Time

https://www.youtube.com/watch?v=3Q3bNv-WwSY Wulf - Xmas Time Net zoals Duncan Laurence maakt ook Wulf voor het eerst een kerstsingle. Xmas Time bevat alles van een typische kersttrack en voelt toch geen moment cliché aan. ‘Even de wereld laten voor wat het is en samen met je geliefden die magische kerstbol in.

todayNovember 28, 2021 3


0%