play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Nieuwe Muziek

Sera – Take A Change

todayNovember 28, 2021 13

Background
share close

Sera – Take A Change
Zangeres Sera beleefde haar doorbraak via video’s op TikTok en Instagram. Uiteindelijk was er zelfs een duet met Justin Bieber wat zorgde voor genoeg publiciteit. Optreden deed ze ook tijdens het Junior Songfestival en afgelopen jaar won ze het televisieprogramma All Together Now. Onder de hoede van producer Bas van Dalen en zanger Alain Clark is er gewerkt aan nieuwe muziek. Na de debuutsingle Only Us afgelopen juli is dit haar tweede single Take A Chance.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Kris Kross Amsterdan feat.. Antoon & Sigourney K – Vluchtstrook

https://www.youtube.com/watch?v=ZzicHU4rJLo Kris Kross Amsterdan feat.. Antoon & Sigourney K - Vluchtstrook Kris Kross Amsterdam heeft samen met Antoon en Sigourney K weer een dijk van een plaat gemaakt. Vluchtstrook heeft vooral een heerlijk aanstekelijk ritme gedurende refrein dat de track naar een hoger niveau tilt. Daarmee levert het dj-trio weer een potentiële hit af.

todayNovember 28, 2021 5


0%