play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
chevron_left
  • play_arrow

    Radio City Den Haag Thuis aan de Kust

Show Nieuws

Gerard Joling maakt zich zorgen om zijn moeder

todayNovember 28, 2021 3

Background
share close

“We hebben het daar ook over en dan zeg ik: ‘Ja mama, maar ik ben nu eenmaal snel verveeld. En als ik eens een paar maanden iemand heb, dan weet jij dat niet eens.’” Want Gerard Joling stelt wel enkele voorwaarden voor hij iemand aan zijn moeder voorstelt…

Written by: admin

Rate it

Previous post

Show Nieuws

Patricia Paay deelt emotionele hereniging

Na wekenlang in het ziekenhuis te hebben gelegen, mag Patricia Paay (72) helaas nog steeds niet naar huis. Gelukkig is ze inmiddels wel naar een locatie verhuisd dichter bij haar woonplaats Rotterdam, waardoor ze eindelijk weer haar hondjes in haar armen kon sluiten. "Gezellig feesten met iedereen zit er nog even niet in" Op Instagram plaatst ze een lieve foto van de hereniging. "Vandaag goed nieuws!", zo begint ze haar […]

todayNovember 28, 2021 5


0%