City NL Top 20 Week 20

In de City NL Top 20 zet Radio City Den Haag elke vrijdagavond en woensdagavond vanaf 19:00 uur alle twintig grootste Nederlandse hits voor jou op een rij, deze uitzending word gepresenteerd door Dave van Velzen. De City NL Top 20 is het overzicht van de meest populaire platen van dit moment, de City NL Top 20 wordt samengesteld op basis van airplay, streaming data van Spotify en views op YouTube. We hebben deze week 10 stijgers waarvan 4 nieuwe binnenkomers. De hoogste nieuwe binnenkomer staat op nummer 10. Er zijn 5 platen op hun positie blijven staan en dat betekent, dat we ook 5 zakkers hebben in deze 20ste editie.
De Uitzending wordt elke zondagmiddag vanaf 17:00 uur geheel nonstop herhaald.
Week 20. (14 mei 2021)
Hitknaller: Marco Borsato. Rolf Sanchez en John Ewbank – Hef je glas