Hitknaller week 17. Kijk niet Acterom – Paul Acda

Tijdens zijn studie aan de Kleinkunstacademie komt Paul de Munnik in contact met Thomas Acda. Na een aantal theaterproducties te hebben gemaakt brengen ze in 1997 een debuutalbum uit, eerst vooral met nummers uit hun theatershow. Van hun tweede album uit 1998 komt Niet Of Nooit Geweest op de tweede plaats van de Top 40. Daarna volgen nog verschillende singles als Laat Me Slapen, De Kapitein Deel II en Dan Leef Ik Toch Nog Een keer. Op 30 maart 2015 stoppen de twee met Acda & De Munnik.
In 2015 werkt hij met gitarist en Producer Wouter Planteijdt aan het album Nieuw dat op 7 maart 2016 verschijnt. Dat jaar toert hij langs verschillende kleine Nederlandse zalen. In september verschijnt Laten We Dansen, een samenwerking met Diggy Dex.
In 2021 komen we hem tegen in een samenwerking met Typhoon, Maan en Thomas Acda, met Als Ik Je Weer Zie deze single bereikten in diverse hitlijsten de eerste plaats zo ook in de City NL Top 20.
Deze week is Kijk niet Achterom van Paul de Munnink de Hitknaller.