Hitknaller week 14. 3JS – Vreemde Leegte

3JS-zanger Jan Dulles verloor in december zijn pasgeboren dochter Donna. Het drie maanden oude meisje overleed plotseling.
Dulles zingt nu over het verdriet in een nieuw nummer van de band, dat Vreemde Leegte heet.
Hij laat weten dat hij juist niet van plan was om over het verlies te schrijven toen hij de studio weer inging. ‘In de dagen erna ging ik tijdens wandelingen nadenken over woorden voor die melodie, maar ik kon natuurlijk nergens anders aan denken dan aan het lege, moedeloze gevoel dat Caroline en ik hadden.
Dat de wereld gewoon doordraaide alsof er niks was gebeurd terwijl ons prachtige meisje in één klap van ons was weggenomen’, aldus de zanger. Dulles zegt dat hij het nummer als antwoord zou willen gebruiken op mensen die vragen hoe het met hem en zijn vrouw gaat.