Hans Teeuwen & Bjorgen – Lockdown Lul

Deze week de Hitknaller Lockdown Lul van Hans Teeuwen en Bjorgen (week 8.)

Hans Teeuwen kreeg in 1991 landelijke bekendheid door samen met Roland Smeenk het prestigieuze cabaretfestival Cameretten te winnen. Een jaar na het winnen van deze prijs kregen zij een auto-ongeluk waarbij Smeenk om het leven kwam. Teeuwen besloot om als soloartiest verder te gaan.
Hans Teeuwen staat bekend om zijn grove en absurde humor. Met het programma Hard en Zielig uit 1994 werd hij in korte tijd enorm populair bij een breed publiek. Naast zijn theatershows is hij ook actief als zanger, componist, acteur, regisseur en scenarioschrijver.
In februari 2021 gaat hij samen met producer en songwriter Bjørgen viral met Lockdown Lul – extended 80’s version. De zin Lockdown Lul komt uit Teeuwen zijn coronashow Smerige Spelletjes. Bjørgen sprong hier snel op in en schreef er een liedje omheen. Hij gooide er nog een 80’s sound overheen en voilà.

Leave a Comment