Pink feat Willow Sage Heart – Cover me Sunshine

P!nk is een trotse mama. En dat heeft de zangeres nog maar eens duidelijk gemaakt. Ze heeft het nummer Cover Me In Sunshine op de wereld losgelaten, en daarin zingt ze samen met haar negenjarige dochter Willow Sage Hart.

P!nk is van veel markten thuis. Maar voor haar nieuwste nummer Cover Me In Sunshine keert ze terug naar haar roots. En dat mag je redelijk letterlijk nemen. Want ze heeft het nummer samen met haar dochtertje Willow gemaakt.

Cover Me In Sunshine
“Ik hoop dat dit een lach op jullie gezichten tovert”, schreef P!nk op Instagram. En als het nummer zelf daar niet in slaagt, dan word je gegarandeerd gelukkig als je naar de videoclip van Cover Me In Sunshine kijkt.

Die video bestaat namelijk uit allerlei filmpjes die P!nk samen met Willow heeft gemaakt. Moeder en dochter maken plezier, en de liefde spat ervan af.
Unaniem gekozen door ons team als Hitknaller voor week 7 (12 tot en met 19 februari 2021).