Di-rect – Wild Hearts

In het jaar dat de band DI-RECT zijn 20-jarig jubileum zou vieren, gaan de dingen allemaal net even iets anders dan gehoopt. Zo moest de band zijn jubileum concert uitstellen naar 2021, in de hoop dat deze dan wel door kan gaan. Om de pijn een beetje te verzachten, brachten zij in november 2020 Wild Hearts uit, in het weekend waarop normaal Ahoy het decor had moeten zijn voor twee uitverkochten shows.

Het album Wild Hearts van de Haagse heren, vormt misschien ook wel een afspiegeling van het geluid van de band door de afgelopen 20 jaar. Zeker na de komst van zanger Marcel Veenendaal in 2009 heeft de band de nodige verandering in sound ondergaan. Waar het met zanger Tim Akkerman toch wel echt aan de rock kant zat, laten zich verschillende genres terug horen in de afgelopen jaren, van soul naar funk en van rock naar pop.

De Nieuwe single Wilde Hearts van de gelijknamige cd is zonder twijfel van ons team gekozen tot HitKnaller van Week 6 (6 februari – 13 februari)