OMI & Studio Killers – Party Like It’s Your Birthday

OMI begon zijn carrière in 2012 en had met de singles Standing on all threes, Cheerleader en Firecracker enig succes in zijn thuisland Jamaica. Een remix die de Duitse dj Felix Jaehn in 2014 maakte van zijn nummer Cheerleader sloeg echter ook internationaal aan en zorgde voor zijn grote doorbraak. De remix bereikte in twintig landen de nummer 1-positie, waaronder in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Canada, Brazilië, Australië en Zuid-Afrika. Cheerleader was wereldwijd een van de succesvolste en best verkochte singles van 2015.
Na Cheerleader had OMI nog een bescheiden hit met het nummer Hula hoop.

Studio Killers is een virtuele band, ontstaan in 2011, bestaande uit drie getekende personages. De stemmen zijn van Philip Larsen (Denemarken), Teemu Brunila (Finland) en Darren Stokes (Verenigd Koninkrijk). Teemu Brunila vertolkt Cherry. Wie Goldie Foxx en Dyna Mink vertolken is onbekend.

Het muziekgenre is elektronische muziek. Hun eerste single is Ode to the bouncer, een mix van de Britse producer James F. Reynolds, die ook hits mixte van Tinie Tempah, Jessie J, Pixie Lott, Selena Gomez en The Saturdays.

Samen zijn zij de Hitknaller van week 4 en nemen daarmee de positie van Hitknaller van Sheppard.