TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE – Love Burning

Het is alweer tien jaar geleden dat de Haagse zanger Tim Akkerman de band Di-rect verliet om aan een solocarrière te beginnen. In 2011 kwam hij met het singer-songwriterachtige album Anno, drie jaar later was er het iets steviger The Journey. Akkermans eigen reis ging intussen ook door – zo tourde hij in 2018 door het land met een Bruce Springsteen-tribute. Die concerten hebben hem duidelijk beïnvloed bij het maken van zijn net verschenen derde album Lions Don’t Cry: de gitaren ronken, bas en drums pompen en Akkerman zelf klinkt geïnspireerd als The Boss in zijn beste dagen!
Nu komt Tim Akkerman & The Ivy League met de EP Keep The Light On met daarop zijn laatst verschenen single Love Burning een nummer met internationale allure en deze is vanaf vandaag de Hitknaller op Radio City Den Haag (21 t/m 28 augustus 2020)

Mocht je de EP willen bestellen kijk dan even op http://www.timakkerman.nl